De “MCO Herperduin Classic”

De “MCO Herperduin Classic” is dé aftrap van het MTB toertochtseizoen en dit keer doen we dat in Herperduin op 3 september.

De tocht maakt onderdeel uit van Bike Festival Brabant. Op zondag 3 september is Herperduin, met zijn stuifduinen, bossen en vennen, het prachtige decor van deze nieuwe MTB toertocht welke in samenwerking tussen Mountainbikeclub Oss en Bike Festival Brabant georganiseerd wordt.

Er kan gestart worden van 8.30 tot 10.00 uur op de startlocatie Restaurant “De Kriekeput”, Schaijkseweg 3a  Herpen.

Met afstanden van 24, 42 en 57 km kan iedere mountainbiker (m/v) deelnemen, van de jongste mountainbikertjes tot de gevorderde mountainbiker. Vergis je niet in de afstand, want door de vele kilometers singletrack en de hoogtemeters zijn de routes uitdagender dan de afstanden doen vermoeden. Ook zullen er stukken van de tocht over paden voeren welke alleen deze dag speciaal toegankelijk zijn. Halverwege de toertocht zal er een pauzeplaats ingericht gaan worden.
Bij de finish is er een gezellig terras bij Restaurant “De Kriekeput”en heb je de mogelijkheid om de laatste loodjes van de 24 uurs wedstrijd van Bike Festival Brabant mee te maken. Ook de kinderen worden niet vergeten, voor hun is er een dikke banden race en een Kids & Fun hoek deze dag. Het belooft dus een leuk uitje voor het hele gezin te worden.

Een deel van de opbrengst van de toertocht gaat natuurlijk ook naar het goede doel,  de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS).

Voor NTFU leden is het inschrijfgeld 4 euro, niet leden betalen 6 euro. Deelname voor de jeugd tot en met 16 jaar is gratis.

Kijk voor meer info over de toertocht op de NTFU kalender

Met sportieve groet Mountainbikeclub Oss (MCO)

Leave a Reply