Programma Bike Festival Brabant 2018

Eindelijk is het zover de onthulling van het Bike Festival Brabant 2018 Programma!Er is door de organisatie besloten om de het programma flink om te gooien, helaas is er daarom geen 24uur wedstrijd meer, het festival duurt nog wel steeds een vol weekend. Maar deelnemers hebben nu de kans om op zaterdag de wedstrijd te rijden en dan op zondag de toertocht te rijden.

Nieuw dit jaar is een echt Festival terrein waar diverse fietsmerken hun spullen komen vertonen, waar je fietsen kan testen en shows kan bekijken. Ook is er naast de normale wedstrijd een jeugdwedstrijd, dus voor zowel jeugd als volwassenen is er dus het hele weekend wel iets te doen.

Zoals eerder gemeld is de 24 uurs komen te vervallen, dit is een 12 uurs wedstrijd geworden, we hopen hierdoor dat er meer teams en individuele rijders meedoen, de 6 uurs is ongewijzigd. Op zondag zal de Toertocht gehouden worden met diverse afstanden door en Rond de Herperduin.

Programma

zaterdag 1 september:
– 12 uurs MTB race in teamverband of Individueel
– 6 uurs MTB race in teamverband of Individueel
– 4 uurs Rotary/bedrijven competitie
– Kids and ride
– Mountainbike testdag van diverse fietsmerken
– Festival Event van diverse fiets en accessoires merken
– Pumptrack en trialshows

Zondag 2 september:
Toertocht De “MCO Herperduin Classic” is dé aftrap van het MTB toertochtseizoen. Herperduin is met zijn stuifduinen, bossen en vennen, het prachtige decor van deze MTB toertocht.
Met 3 afstanden kan iedere mountainbiker (m/v) deelnemen.

Inschrijven en het hele programma bekijken kan op www.bikefestivalbrabant.nl
Er wordt voor het goede doel gefietst.

Leave a Reply